Företagsstäd

 

“En bra och välstädad arbetsmiljö ökar trivseln på arbetsplatsen”

Vi vet att arbetsmiljön är viktig. Låt vår proffsiga och trevliga personal hålla städstandarden hög. Vi har samlat en del information i rutorna nedanför, klicka och läs. Vill du hellre prata med någon är det bara att slå en signal så svarar vi gärna på alla dina frågor.

 

Kontorsstäd

Vi dammtorkar alla fria ytor, tömmer papperskorgar, dammsuger, våttorkar golven och putsar eventuella glasdörrar.

Personalutrymmen

”En fräsch miljö gynnar alla”

KÖK OCH MATSALAR
Vi torkar av alla bord, bänkar och diskhoar. Vi torkar ur kylskåp och mikrovågsugnar, tömmer sopor och papperskorgar samt dammsuger och våttorkar alla golv.

OMKLÄDNINGSRUM
Vi tvättar duschar, toaletter, och handfat, tömmer papperskorgar, torkar av bänkar, skåpdörrar och andra ytor samt dammsuger och våttorkar alla golv.

 

 

Byggstäd

”Garanterat dammfritt med oss”

Vi putsar alla fönster och tar bort klistermärken, dammsuger bort allt byggdamm torkar av alla väggar, lister, dörrkarmar, dörrar, mm.   Vi torkar ur alla skåp i köket och polerar allt kakel. Vi städar ur badrum, tar bort eventuella klistermärken och skyddsplaster, dammsuger och våttorkar golven samt tar bort fläckar.

Butiksstäd

I en butik kan det vara lite olika saker som efterfrågas, allt ifrån att dammsuga och tvätta golv, till att damma och putsa fönster eller att köra städmaskiner.

 

Trappor och allmänytor

Vi sopar eller dammsuger samt våttorkar alla golv och trappor. Vi torkar av handräcken, dörrar, karmar, putsar eventuella glasdörrar samt torkar av övriga ytor. Väggar avtorkas vid behov.

Övriga tjänster

Vi hjälper dig gärna med annat också, kanske du behöver hjälp vid något event? Det kan vara att hjälpa till med servering, anvisa parkeringsplatser eller något annat.