Privatstäd

”Ett rent och välstädat hem är en fröjd för själen”

Tiden kan vara svår att få att räcka till, det finns så mycket man vill göra.
Låt oss få hjälpa dig med hemstädet, putsa fönster, flyttstädet, städa bilen, husvagnen, båten eller vad du vill.

Hemstäd

”Ett rent och välstädat hem är en fröjd för själen”

Vid en hemstädning torkar vi av alla köksluckor, bänkar och kakel. Vi torkar ur mikrovågsugnen och städar brödrosten om den står framme.  Vi städar inte inne i skåpen om du inte speciellt bett om det. Vi städar dusch, badkar, handfat, toalett, bänkar, kakel, skåpluckor och speglar i badrummet. Vi dammar alla ytor, tar ut småmattor, dammsuger och våttorkar alla golv.

Om tiden räcker så kan vi ta fram soffor och dammsuga under och bakom. Vi torkar lister, karmar, dörrar och i sopskåpet emellanåt.

Vill du ha städat på något annat sätt så gör vi det.

Abonnemang

”Ljuvligt fräscht hela tiden…”

Vi erbjuder ett abonnemang med ett fast reducerat månadspris för de som vill ha ett regelbundet städ varje eller varannan vecka. Ibland behöver du kanske ytterligare städ och som abonnemangskund får du rabatt även på detta.

Fönsterputs

”Med rena fönster blir allt glasklart”

I fönsterputset ingår alltid avtorkning av karmar och fönsterbrädor på insidan samt avtorkning av bläck och eventuella spröjs på utsidan.

Vi hjälper gärna till med att stryka och hänga upp rena gardiner.

Flyttstäd

”Med vårt flyttstäd kan du känna dig trygg att allt blir rent”

Vi finns här för att hjälpa dig med antingen hela flyttstädet eller för att ta över där du slutade.

Ditt hus bör vara tömt på alla saker och möbler så att vi kan städa effektivt. Lämna gärna kvar några lampor så att vi kan se och stäng inte av varmvattnet eller strömmen.

Vi står för allt städmaterial som ingår i vårt ordinarie sortiment. Önskar du att vi städar med något annat medel så får du tillhandahålla det.

Rutavdrag

”Dra av halva arbetskostnaden”

Med skatteverkets Rutavdrag så kan vi dra av halva arbetskostnaden direkt på fakturan, detta förutsättar att du har betalat skatt i Sverige, allt du behöver göra är att tillhandahålla oss ditt svenska personnummer.

Läs mer på Skatteverket om reglerna för detta.

Övriga tjänster

Vi erbjuder även en mängd andra tjänster, det kan handla om tvätt, strykning, mata katten, rasta hunden, vattna blommorna, ta in posten, rensa den lilla rabatten, plantera om blommorna, hämta julsakerna i förrådet, enklare matlagning, hjälp med att fixa partyt, städa husvagnen, städa båten mm.

Med andra ord det är bara att fråga oss om vi kan hjälpa till. Skulle vi mot all förmodan inte kunna så vet vi säkert någon som kan.

Nycklar & Säkerhet

Väljer du inte att vara hemma när vi kommer så behöver vi en nyckel. Den kommer vi att förvara i ett låst nyckelsåp och för säkerhets skull har vi kodat din nyckel så att obehöriga inte kan härleda den till ditt hem. Väljer du något annat alternativ så går det också bra.

Vi ser alltid till så att du inte får en granne eller bekant som kommer till dig och städar, detta för allas trevnad.  All vår personal har skrivit på ett sekretessavtal där de binder sig att inte prata om saker som ses eller hörs hos dig eller vilka våra kunder är, allt för din integritet.

Bra att tänka på

Före städningen

För att vi ska bli så effektiva som möjligt är det bra om du har plockat undan tvätt, disk och leksaker.

Efter städningen

”Njut och gör vad du vill”